dagens-nyheter

dagens-nyheter

betraktelser över eller under .....

betraktelser över eller underifrån om diverse skeenden i min omvärld

bortglömda världar gruvmuseet 090912

konst/estetikSkapad av lars larsson sep 16, 2009 09:16:45

Noll Corpus föreställning i projektet bortglömda världar.
tillslut fick vi till det med en föreställning i Norberg på gruvmuseet där en gammal dröm fick gå i uppfyllelse nämligen en jättestor landskapsmålning.
efter att på onsdagen kollat upp var vi ville spela föreställningen började vi att jobba musiken av kennet cosima hade vi redan klar nu repades det under en dag onsdagen sedean markerades spelplatsen. därefter gick jag loss med färgsprutan.
efter en onsdagskvällens grundning fick landskapet torka till torsdagen då landskapet fick ytterligare en dos.än så länge slog det gröna igenom lite för mycket, så jag gav landskapet ytterligare en dos på fredagskvällen.
till lördagens föreställning kom förvånansvärt mycket folk 30- 40 personer och med tanke på den tid som man haft på sig att affischera så var det bra.

tyvärr kunde jag inte ta några bra föreställningsbilder eftersom publiken då bara skulle fåtte se mig krypa omkring framför dansarna. lite trist man en sån föreställning är omöjlig att fånga vare sig på bild eller i flm, dessutom förstärktes hela föreställningen av en fågel som "skrek" med såna intervaller st först trodde jag det var något i musiken som jag tidigare inte hört, det visadde sig senare när jag talade med en som sett föreställningen att det var en väldigt ovanlig hackspettsart som hjälpt till med ljudet till föreställningen.

  • Kommentarer(0)//dagens-nyheter.larslarsson.se/#post99