dagens-nyheter

dagens-nyheter

betraktelser över eller under .....

betraktelser över eller underifrån om diverse skeenden i min omvärld

söndagsutflykt 090524:2

konst/estetikSkapad av lars larsson jun 04, 2009 11:18:17

Konstnär Ronnie Holst
Ronnie visade oss runt i Grythyttans skifferbrott, dit vi hade åkt för att bla. se ut en sten till vår nya trappa.

Denna hittade vi

Här visade Ronnie en sten som var ett under av perfektion han sade att dom sökt efter denna sten i många år ett akeologiskt fynd som var omkring 3 miljoner år gammalt som äntligen hittat upp i dagsljuset, jag kom inte ihåg vad denna perfekta sten skulle användas till men Ronnies entusiasm var inte att ta miste på.

ett för mig lika intressant under var Ronnies bil även om den inte var 3 miljoner år gammal så hade den en otrolig patina och utstrålning.

han berättade att han för att bevara patinan använde sig av linolja som han gned in i plåten och den lack som fanns kvar. Vilken omsorg och lycklig pensionering denna bil från state of grand canyon - Arizona där den fått all denna solbränna som den nu fick läka i lugn och ro uppe i grythyttans skogar.

jag kom inte ihåg vilket märke det var på bilen eller vilken årsmodell men den hade verkligen utstrålning och all den omsorg som Ronnie lagt ner på den var imponerande.

Ronnie bjöd sen hem oss på en fika till sin fina stuga en bit från Grythyttan.där fick vi se helt otroligt fina modeller inspirerade av Ronnies bilder från USA ja här är bara några bilder på några saker tyvärr blev de andra bilderna inte bra.

  • Kommentarer(0)//dagens-nyheter.larslarsson.se/#post94